Veilig shoppen op Vinted

Vinted is een communitymarktplaats waar je artikelen kunt kopen waar al iemand van heeft gehouden! Bekijk hieronder onze tips en ons beleid om zonder stress deals te kunnen sluiten.

Kopen op Vinted

Wij zijn er voor je!

Je krijgt je geld terug als je bestelling niet wordt verstuurd, beschadigd aankomt of niet overeenkomt met de beschrijving.

Op Vinted shoppen is veilig

De verkoper ontvangt haar betaling pas nadat jij ons hebt laten weten dat je het artikel hebt ontvangen en het overeenkomt met de beschrijving. Je hebt tot 2 dagen na aflevering om problemen op te lossen en bestellingen moeten binnen 5 dagen worden teruggestuurd wil een terugbetaling worden goedgekeurd. Ons ondersteuningsteam staat altijd klaar om je te helpen!

Wij laten je zien hoe

We geven je tips voor het voorbereiden en versturen van je bestelling. En mocht je hulp nodig hebben, dan staat ons ondersteuningsteam altijd voor je klaar.

Ontmoet Vinties bij jou in de buurt

We maken je exacte locatie nooit bekend. Een Vintie ontmoeten om een deal te sluiten is volkomen veilig. Gebruik gewoon je gezonde verstand!

Kies een ontmoetingslocatie

Spreek af op een openbare plek, bijvoorbeeld in een café. Kies een plek uit waar veel mensen komen en spreek alleen overdag af.

Spreek af om te betalen of te ruilen

Bekijk het artikel in het echt en ontmoet een mede-Vintie! Nadat je het artikel hebt bekeken, kun je er contant voor betalen. Deals die je persoonlijk hebt gesloten, zijn definitief.

Klaar!

Herinner de verkoper eraan dat ze de bestelling als verkocht moet markeren, dan kunnen jullie elkaar feedback geven.
Ga voor meer informatie hierover naar onze Veelgestelde vragen.