Hoe werkt Vinted?
Het werkt gewoon! Vinted is sociaal en, over het algemeen, te gek. Echt! Je hebt alleen maar een profiel nodig voor een ervaring met onze marktplaats uit de eerste hand! Of moeten we zeggen, tweede hand?
Het verhaal van een verkoper
Het verhaal van een koper
Weet je nog die jurk waar je zo gek op was?
Het lag al tijden achter in je kast. Het paste niet meer bij je stijl en daar wilde je iets aan doen.
???
Weet je nog die jurk die je altijd al wilde hebben?
Je hebt eindeloos gezocht, dag en nacht, maar je kon het nergens voor een goede prijs vinden.
Je maakte een Vinted-profiel aan om hem te verkopen.
Je jurk kreeg een eigen gratis advertentie met foto's, een geweldige beschrijving en je eigen verkoopprijs.
Eén keer zoeken en je had hem te pakken!
Een lid bood de jurk waar jij naar op jacht was te koop aan. Omdat iemand al van de jurk had gehouden, was hij goedkoper dan in de winkel!
En zo worden #VintedJuweeltjes geboren!
Je chatte over de details. De verkoper betaalde een klein bedrag aan kosten en de koper betaalde de verzendkosten, allemaal via het beveiligde systeem van Vinted. Eén tik op een knop en die jurk, die ooit vergeten in een hoekje lag, kreeg een nieuw verhaal.
Verzonden met een vleugje liefde
Vinted leverde een vooraf betaald verzendlabel aan. Je verpakte je jurk met zorg voordat je hem verstuurde. Nadat hij was bezorgd bij z'n nieuwe thuis ontving je je geld voor de verkoop!
Welkom thuis
Je hebt de jurk tijdens de hele reis gevolgd en toen hij er eenmaal was, paste hij perfect! Een nieuwe jurk die helemaal past bij jouw persoonlijke stijl.
Vandaag van mij - morgen van jou
Zodra je jurk werd bezorgd, gaf je hem een nieuw leven. Hij bezocht een concert, ging naar een eiland op vakantie en ging zelfs op date!