Veilig shoppen

We doen er alles aan om een veilige en betrouwbare omgeving voor je te creëren. Maar het kan nooit kwaad om extra voorzichtig te zijn. Daarom hebben we wat tips voor je volgende aankoop:

1. Stel vragen

Stel de verkoper vragen voordat je een artikel koopt. Zorg ervoor dat alles duidelijk is. Of het nu gaat om hoe je het artikel moet verzorgen, of wat de levertijd is.

Doe dit alleen via de chat en gebruik hiervoor nooit een ander platform.

2. Bekijk het profiel en de reviews van de verkoper

Weet je niet zeker of je de verkoper kunt vertrouwen, check dan de profielbeschrijving en geverifieerde informatie. En het belangrijkste: Lees de reviews die andere leden hebben achtergelaten.

3. Betaal via Vinted

Gebruik de knop Kopen voor je aankopen. Zo ben je, naast andere voordelen,  automatisch beschermd door onze Kopersbescherming. Ook als je van een Pro-verkoper koopt, doe je dit via de knop Kopen.

4. Bevestig de ontvangst van je artikel op tijd

5. Geef feedback

Laat een review achter over je ervaring met de verkoper. Op deze manier laat je anderen weten wat ze van de verkoper kunnen verwachten.

Goed om te weten:

  • Was of desinfecteer je artikel voordat je het gebruikt. Doe dit op een manier die geschikt is voor je artikel. Controleer eerst of het artikel in orde is, anders kunnen we je geen terugbetaling verzorgen.
  • Als je ooit ongepast gedrag, intimidatie of spamactiviteiten van andere leden ervaart, meld dit dan, zodat we het kunnen stoppen.
Heb je iets aan dit antwoord gehad? of