Draag je het niet? Verkoop het!
We willen je laten zien hoe geweldig een tweedehandswinkel kan zijn. Verkoop kleding die nog iemand blij kan maken. Koop artikelen die je niet in de winkelstraat kunt vinden. Vinted is open voor iedereen die gelooft dat goede kleding lang moet leven.
1 eenvoudig idee verbindt nu een community van 21 miljoen
Van 2 mensen
In 2008 was Milda aan het verhuisen, maar had te veel kleding om alles mee te nemen. Justas bood hulp aan Milda en heeft een website opgezet om haar kleding weg te geven aan vrienden. Binnenkort waren ook de media geïnteresseerd. Toen wisten ze dat ze iets bijzonders hebben gemaakt - Vinted is geboren.
Tot een team van 150
Vandaag werken er 150 mensen bij Vinted om de wereld te helpen met het verkopen, ruilen en kopen van tweedehandse kleding. Ons team bestaat uit mensen van verschillende afkomst en culturele achtergrond, net zoals onze leden.
Werkzaam door heel Europa
De kantoren van Vinted bevinden zich in Berlijn, Praag, Warschau en Vilnius. Deze plekken helpen ons om actief te zijn op 9 markten: Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Polen, Tsjechië, Litouwen, Spanje en Nederland.
Op een globale missie
Verkoop vat je niet draagt of zoek naar ongewone koopjes - de wereld van tweedehandse kleding heeft zich al uit de kringloopwinkels verplaatst. Onze groeiende community is op een missie om het tweedehandse de eerste keuze te maken.
Beleggers & Leiding
Medeoprichters

Milda Mitkute & Justas Janauskas

CEO

Thomas Plantenga

COO

Mantas Mikuckas

In alles wat we doen zijn we steeds trouw aan het oorspronkelijke idee van Vinted, ontwikkeld door onze medeoprichters Milda en Justas. Vandaag leiden de Vinteds CEO Thomas en de COO Mantas de dagelijkse bedrijfsvoering en -groei. Onze missie is ook ondersteund door 4 leidende durfkapitaalfirma's aan weerszijden van de Atlantische Oceaan.
Schoon je kledingkast op vandaag
Download de app en verkoop kleding die je niet meer draagt. Voor jouw prijs, met 0% verkoopkosten.