Draag je 't niet? Verkoop 't dan!
Tweedehands is de toekomst en Vinted is het bewijs. Op Vinted geef je je kleding een tweede leven en vind je kleding en accessoires die je nergens anders kunt vinden.
En zo kan één simpel idee een community van 21 miljoen leden verbinden
Van twee mensen...
Alles begon in 2008, terwijl Milda aan het verhuizen was. Ineens besefte ze dat ze veel te veel kleding had. Een van haar vrienden, Justas, stelde voor om haar te helpen. Hij ontwikkelde een website waarop ze de kleding die ze niet meer droeg gemakkelijk aan vrienden kon verkopen.
...tot een team van 150
Vandaag telt Vinted 150 medewerkers die het verkopen, kopen en ruilen van tweedehandsartikelen voor iedereen toegankelijk willen maken. Ons team bestaat uit mensen uit de hele wereld met allerlei culturele achtergronden, en dat geldt ook voor onze leden.
Actief in heel Europa
Vinted heeft kantoren in Berlijn, Praag, Warschau en Vilnius. Van hieruit bedienen we negen markten: Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, de VS, Tsjechië, Litouwen, Spanje en Nederland.
Op een mondiale missie
Tweedehandskleding vind je al lang niet meer alleen bij kringloopwinkels. Op Vinted verkoop je wat je niet meer draagt en vind je de meest bijzondere kledingstukken. Onze 21 miljoen leden steunen ons in onze missie: om van tweedehands de eerste keuze te maken.
Het Vinted-management
Oprichters

Milda Mitkute & Justas Janauskas

CEO

Thomas Plantenga

COO

Mantas Mikuckas

In alles wat we doen willen we trouw blijven aan het oorspronkelijke idee van onze oprichters, Milda en Justas. Vandaag zetten de CEO en COO van Vinted, Thomas en Mantas, de koers uit voor de dagelijkse groei en de ontwikkeling van het bedrijf. Onze missie wordt ook ondersteund door 4 investeerders uit Europa en de VS.
Ruim je kledingkast vandaag nog op
Download de gratis app en verkoop kleding die je niet meer draagt. Aan de door jou gekozen prijs en zonder verkoopkosten.