Draag je 't niet? Verkoop 't dan!

We willen je laten zien hoe geweldig tweedehands kan zijn. Verkoop de kleding die niet meer bij je past. Vind artikelen die je niet in de winkelstraat vindt. Vinted is voor iedereen die vindt dat goede kleding een lang leven verdient.
Eén simpel idee verbindt een community van 75 miljoen leden
Van twee mensen...
Het begon allemaal in 2008, toen Milda aan het verhuizen was. Ze ontdekte dat ze veel te veel kleding had om mee te nemen. Justas bood zijn hulp aan en maakte een website om kleren weg te geven. Binnen no-time wilde de media er meer van weten. Het tweetal voelde dat ze hier iets mee moesten doen – zo werd Vinted geboren.
Tot een team van 1000
Vandaag telt Vinted 1000 medewerkers die het verkopen, kopen en ruilen van tweedehandskleding voor iedereen makkelijk willen maken. Ons team bestaat uit mensen uit de hele wereld en met diverse culturele achtergronden, net als onze leden.
Actief in heel Europa
Vinted heeft kantoren in Amsterdam, Utrecht, Berlijn, Praag en Vilnius. Vanuit deze steden bedienen we 16 markten: Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije, Litouwen, Portugal, Canada en de Verenigde Staten.
Op een wereldwijde missie
Verkoop wat je niet draagt of vind unieke parels. De online tweedehands fashion-wereld ontdekken is makkelijker dan ooit. Onze 75 miljoen leden steunen onze missie: van tweedehands de eerste keuze maken.
Het Vinted Management
Oprichters

Milda Mitkute & Justas Janauskas

CEO

Thomas Plantenga

COO

Mantas Mikuckas

In alles wat we doen, willen we trouw blijven aan het oorspronkelijke idee van onze oprichters, Milda en Justas. Vandaag zetten de CEO en COO van Vinted, Thomas en Mantas, de koers uit voor de dagelijkse groei en de ontwikkeling van het bedrijf. Onze missie wordt ook ondersteund door vier investeerders uit Europa en de Verenigde Staten.
Ruim je kledingkast vandaag nog op
Download de gratis app en verkoop de kleding die je niet meer draagt. Jij kiest de prijs, en betaalt 0% verkoopkosten!