Herfst op Vinted – een nieuw seizoen, nieuwe gewoontes
31 augustus 2021

September is niet alleen het begin van een nieuw seizoen – hallo herfst…! – maar ook het einde van een heerlijke zomer en de terugkeer naar de realiteit. Wat je ook gaat doen, en of je nu fysiek of online teruggaat naar werk of school, deze herfst kun je de manier waarop je je kledingkast vernieuwt eens goed onder de loep nemen.

Want één ding is duidelijk: Je hoeft je niet in dure kleding te steken om je goed te voelen en er geweldig uit te zien. Wij vroegen* onze Vinted-leden uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk over hoe ze zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Hieronder vertellen we je wat we ontdekten én geven we je tips om deze herfst je kledingkast op een bewuste en duurzame manier te vernieuwen.

1. Voel je zelfverzekerd én comfortabel

Uit ons onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagde leden zich tijdens de pandemie anders is gaan kleden op werk of school. Sommigen pasten hun stijl compleet aan, anderen veranderden slechts een paar details.

De meeste members dragen sinds de pandemie meer casual kleding, en dit hoeft natuurlijk niet te veranderen nu we weer terugkeren naar ons normale leven. Een compleet nieuwe kledingkast is dan ook overbodig. Mix je fijnste informele items met nettere kleding en je bent good to go!

2. Volg je eigen stijl – niet alleen de trends

Hoe saai zou het zijn als we állemaal hetzelfde dragen? Van de ondervraagde leden, gaat 70% dit seizoen voor tweedehands items. Vinted-shopper Julie vertelt waarom ze graag tweedehands koopt en niet voor de grote merken kiest: “Zo kan ik op een duurzame én betaalbare manier experimenteren met verschillende stijlen.”

3. Deel en geniet

Ongeveer een derde van de leden zegt dat ze zich zelfverzekerder voelt wanneer ze zich goed kleedt voor werk of school. Geef jouw zelfvertrouwen ook een boost en swap een paar van je favoriete items in je eigen kring of verkoop ze op Vinted. Dat gevoel van echt iets moois vinden, waar een ander zó gek op was, geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Verspreid die happy vibe in onze community door te delen wat er al is!

4. Win-win!

Zelfs als je niet alles tweedehands koopt, heeft tweedehands shoppen een dubbel positief effect. Vinted-liefhebber Marie-Alixe vertelt haar geheim: ““Beetje bij beetje breid ik mijn tweedehands garderobe uit. Ik zoek simpele, tijdloze items die met me meegroeien en niet alleen goed zijn voor één seizoen of stijl. Zo raak ik er niet op uitgekeken.” En tweedehands kopen in plaats van gloednieuw, betekent ook dat je de totale kledingconsumptie vermindert – onze planeet zal je dankbaar zijn! Probeer het eens en bekijk duizenden tweedehands items op Vinted.

5. Verkoop wat je niet draagt

Bekijk je garderobe eens kritisch. Heb je meer dan je nodig hebt? Geen probleem. Met onze app verleng je de levenscyclus van je kleding makkelijk. Bekijk de items die je niet meer draagt of nodig hebt, check of ze nog in goede staat zijn en verkoop ze op Vinted !

Beetje bij beetje maken we van tweedehands de eerste keus!

*Dit onderzoek is in augustus 2021 uitgevoerd onder 3000 actieve Vinted-leden in Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.


Koop en verkoop in Italië
12 augustus 2021

Viva Italia! Dankzij UPS kun je nu items verkopen aan leden in Italië, en haal je de meest fashionable items van Italië naar Nederland.

• Meer Vinted-leden betekent meer potentiële kopers – upload je kleding voor de leden in Italië
• Bekijk het nieuwe aanbod in je feed, inclusief Italiaanse fashion – reserveer je favorieten!
• Verzend naar en vanuit Italië met UPS

Waarom UPS?

Veel pakketpunten. Kies een van de UPS afgifte- of ophaalpunten bij jou in de buurt.
Volg je pakket. Je kunt het pakket traceren en zien wanneer het afgeleverd wordt. Kopers worden altijd op de hoogte gebracht zodra het pakket geleverd is.

Wil je meer weten?

Meer informatie over hoe je UPS gebruikt, vind je in onze Helpdesk.

Verzend vandaag nog naar Italië met UPS!


Verzend nu goedkoper met DHL
2 augustus 2021

Goed nieuws: verzenden met DHL is goedkoper geworden voor Vinted-leden! Je gebruikt dezelfde bezorgservice, maar tegen een lagere prijs.

Waarom DHL?

Goede service, lagere prijs. Alle pakketten binnen Nederland verzend je voor €2,50.
Snelle levering. Pakketten binnen Nederland worden in 1–2 werkdagen geleverd.
Duizenden pakketpunten. Het grote netwerk van meer dan 3.600 ophaal- en afgiftepunten maakt het verzenden makkelijk.
Klimaatbewust. DHL is transparant over de transportemissies met hun GoGreen programma.
Goedkoper verzenden in België. Het is nu ook goedkoper om naar en vanuit België te verzenden! Voor elk DHL-pakketformaat betaal je een vaste prijs van €4,78.

Verkopers – zulke goede deals vind je niet elke dag. Maar als ze er zijn, kunnen ze leiden tot een stormloop van kopers. Maak er gebruik van: upload je items!

Kopers – betaal minder verzendkosten! Vind je favoriete items in je Vinted Feed en klik op de koop-knop.

Wil je meer weten?

Ontdek hoe DHL werkt in onze Helpdesk. Of bekijk onze Algemene Voorwaarden.

Vinted behoudt zich het recht voor om de voorwaarden of prijzen te wijzigen.

Verzend je artikelen voor weinig en snel met DHL!


Verzend naar meer landen met UPS
19 mei 2021

Op Vinted zijn nieuwe UPS-verzendroutes voor Nederland. Je kunt pakketten verzenden binnen Nederland, en van Nederland naar Frankrijk, Spanje en België​. UPS is een van onze snelste internationale verzendservice voor leden in Nederland.

Waarom UPS?

Meer kopers in meer landen kunnen hun artikelen nu snel en tegen voordelige prijzen verzenden – upload je artikelen nu en je kopers profiteren van een snelle bezorging.

Snelle bezorging. UPS is een van de snelste bezorgservices binnen Nederland op Vinted – pakketten worden al na 1-2 werkdagen bezorgd. Bij internationale verzendingen duurt het ook maar 2-3 dagen voordat het pakket vanuit Nederland bij de ander aankomt.

Voordelig. Bespaar geld met de snelle bezorging van UPS. De prijzen beginnen bij € 3,92 voor een klein pakket binnen Nederland.

Handige shop-to-shop service. Verkopers kunnen hun pakketten afgeven bij een pakketpunt bij hen in de buurt, en kopers halen het pakket op bij een pakketpunt die ze uitkomt. Er zijn duidenden UPS-pakketpunten binnen Europa.

Nieuwe routes op Vinted. Doordat er naar meer landen met UPS verzonden kan worden, kunnen leden in Nederland nu meer en sneller hun artikelen verzenden in Nederland en over de grens.

Waar kan ik naar verzenden?

Je kunt UPS gebruiken voor deze routes:

Nederland ↔ Nederland
Nederland ↔ Frankrijk
Nederland ↔ België
Nederland → Spanje

Je hoeft niets te doen om deze verzendroute in te schakelen – de route is automatisch beschikbaar voor je kopers om pakketten naar deze landen te verzenden.

Wil je meer weten?

Meer gedetailleerde informatie vind je hier:
Algemene Voorwaarden | Hoe gebruik ik UPS?

Verzend naar nog meer landen met UPS!


Vinted Pro is nu beschikbaar
5 mei 2021

Professionele verkopers op Vinted hebben vanaf nu een speciaal account: Vinted Pro. Met een Vinted Pro-account kunnen eenmanszaken en non-profitorganisaties (zoals liefdadigheidsinstellingen) in grote hoeveelheden tweedehands artikelen verkopen.

Gebruik je Vinted alleen om je kast op te ruimen, dan hoef je niets te doen. Je kunt gewoon doorgaan met kopen en verkopen via je standaardaccount.

Onze focus ligt nog altijd op tweedehands mode en op leden die op kleine schaal kopen en verkopen.

Over Vinted Pro

Een Vinted Pro-account is bedoeld voor leden en organisaties die artikelen in grote hoeveelheden willen verkopen. Deze eenmanszaken en non-profitorganisaties moeten in Frankrijk geregistreerd zijn.

Met Vinted Pro kunnen verkopers:

• Grote hoeveelheden tweedehands artikelen verkopen
• Duidelijke en toegankelijke informatie delen met kopers
• Alle relevante regels en richtlijnen volgen

Lees meer over het beleid voor Pro-leden.

Je herkent Vinted Pro-leden aan het logo in hun profiel en advertenties.

ⓘ Pro-advertenties zijn niet zichtbaarder dan advertenties van leden met een standaard account, en ze worden op dezelfde manier geupload. De toegang tot Boosts en In de etalage is ook hetzelfde.

Meer informatie

Lees meer over Vinted Pro | Informatie over registreren


Fijne Koningsdag!
23 april 2021

Verkopen vanaf een kleedje kan dit jaar helaas niet, maar niet getreurd: wij zetten de traditie online voort op Vinted.

Van 23 t/m 29 april ontvang je daarom Koningsdagkorting: je verzendt in deze periode pakketten (klein, medium, groot) met DPD voor € 1,99 in plaats van € 2,99. Deze aanbieding geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland.

Verkopers – dankzij de lage verzendkosten van DPD is de kans groter dat jouw items gekocht worden. Dus doe mee met de online vrijmarkt op Vinted: leg je kleedje neer en upload je Koningsdagspullen .

Kopers – dit is de goedkoopste verzendoptie op Vinted. Profiteer van deze korting: snuffel rond in je feed , kies je favorieten en klik op de “Koop”-knop. Bij het selecteren van DPD wordt de korting en de Vinted Kopersbescherming automatisch toegepast.

Waarom DPD? Met DPD worden je pakketten 100% CO2-neutraal verzonden zonder dat je daar extra voor betaalt – beter voor jou én het milieu.

Leve de korting - upload en shop je items op Vinted 🧡

Vinted heeft te allen tijde het recht om de voorwaarden van de korting te wijzigen of de korting stop te zetten. Meer informatie vind je in onze Helpdesk .


Verzend en ontvang van en naar Vlaanderen met Homerr
16 april 2021

De betaalbare en duurzame pakketdienst Homerr is nu beschikbaar tussen Nederland en Vlaanderen. Met het sociale verzendnetwerk Homerr kun je je pakketten verzenden en ophalen bij je buren (BuurtPunten) of in pakketwinkels (ServicePunten).

Waarom kiezen voor Homerr?

Homerr is de voordeligste verzendoptie voor kleine en medium Vinted-pakketten tussen Nederland en Vlaanderen – een klein pakket kost € 2,89 en een mediumpakket € 2,99!

Digitale verzendlabels en contactloze pick-up. Je hoeft niets te printen of te tekenen.

Handige buurtpunten. Verzend en ontvang je pakketten in de buurt, op het moment dat jou het beste uitkomt.

Milieuvriendelijker verzenden. Met Homerr worden pakketten verzonden door gebruik te maken van lege ruimte bij andere verzenddiensten. Zo zijn er minder bestelbusjes op de weg.

Homerr is vanaf nu beschikbaar voor het verzenden en ontvangen van pakketten tussen Nederland en Vlaanderen.

Bekijk hier over de Algemene Voorwaarden, en verzenden en ontvangen met Homerr.


Verzend nu met UPS op Vinted
23 februari 2021

Vanaf nu kun je UPS gebruiken om Vinted-pakketten internationaal te verzenden. Je ontvangt pakketten uit Frankrijk in België, Spanje en Nederland via deze snelle en gemakkelijke bezorgservice. Gebruik deze voordelige verzendoptie om pakketten te ontvangen van Vinted-leden in Frankrijk.

1️⃣ Verzend internationaal vanuit Frankrijk. UPS is beschikbaar op Vinted en je kunt het gebruiken voor deze routes:

Frankrijk → Nederland
Frankrijk → België
Frankrijk → Spanje

2️⃣ Snelle bezorging. UPS is een van de snelste bezorgservices wereldwijd. Pakketten uit Frankrijk ontvang je binnen 2-3 werkdagen.

3️⃣ Voordelig. Bespaar geld met de snelle bezorging van UPS. Bekijk de updates in onze Prijslijst.

4️⃣ Kies een locatie bij jou in de buurt. Haal je pakket op waar en wanneer het jou uitkomt - er zijn duizenden pakketpunten in heel Europa.

5️⃣ Makkelijk verzenden. Verkopers downloaden een voorafbetaald verzendlabel in de app, plakken het op het pakket en het is klaar voor verzending.

6️⃣ Volg je pakket. Volg de wanneer je pakket bezorgd wordt. Zodra je het ontvangen hebt, wordt de koper automatisch op de hoogte gebracht.

Vinted veilig gebruiken

Denk altijd aan de gezondheid van jezelf en anderen bij het wegbrengen of ophalen van pakketten, en volg de richtlijnen van de overheid in Nederland.

Wil je even geen artikelen kopen en verkopen, activeer dan de vakantiemodus. Je kunt ook artikelen reserveren voor later. Alle recente informatie hierover vind je in onze COVID-19 Helpdesk.

Voor meer informatie over UPS ga je naar onze reguliere Helpdesk.

Algemene Voorwaarden


NIEUW: Internationaal verzenden met Homerr
10 september 2020

Vanaf nu kun internationaal pakketten verzenden en ontvangen met Homerr. Met deze verzendoptie kun je nu pakketten van Nederland naar Frankrijk sturen. Je kunt ook items kopen uit Frankrijk en deze ophalen bij een Homerr ServicePunt of BuurtPunt.

Waarom zou ik Homerr gebruiken?

Lage verzendkosten. Verzend items naar en vanuit Nederland voor maar € 3,50 voor pakketten tot 2 kg.

Handige afgifte- en ophaalservice. Je brengt en haalt je pakket op bij een ServicePunt of BuurtPunt bij jou in de buurt.

De pakketdienst die je al kent, maar nu ook internationaal. Je gebruikt Homerr zoals je normaal doet, maar nu kun je pakketten versturen en ontvangen naar en uit Frankrijk.

Voor meer informatie, zie onze Algemene gebruiksvoorwaarden en over hoe je Homerr gebruikt voor internationale verzendingen.


Mondial Relay wordt gelanceerd in Nederland
12 augustus 2020

Vanaf nu is Mondial Relay een van de beschikbare pakketdiensten op Vinted. Met Mondial Relay verzend je pakketten binnen Nederland, tussen Nederland en Frankrijk, en tussen Nederland en België. Dit is een van de goedkoopste verzendopties voor internationale verzendingen.

Waarom Mondial Relay?

Waar voor je geld. Mondial Relay is een van de goedkoopste opties voor internationale verzendingen naar en uit Nederland – een klein pakket verzend je al voor € 2,90. Bekijk onze geüpdatete Prijslijst voor meer informatie.

Handige service: van winkel tot winkel. Verkopers verzenden pakketten vanaf een afgiftepunt bij hen in de buurt, kopers halen het pakket op bij een ophaalpunt naar keuze. Er zijn honderden Mondial Relay ophaal- en afgiftepunten in Nederland, en er komen er steeds meer bij.

Groot internationaal netwerk. Door deze nieuwe, internationale verzendoptie kun je nu nog meer items kopen en verkopen binnen Europa, tegen voordelige prijzen.

Hoe werkt het?

Mondial Relay is beschikbaar voor verzendingen binnen Nederland, tussen Nederland en Frankrijk, en tussen Nederland en België.

Verkopers ontvangen verzendinstructies met een verzendlabel in de chat met de koper. De verkoper print zelf het verzendlabel uit voordat het pakket naar een afgiftepunt gebracht wordt.

Deze verzendoptie is automatisch ingeschakeld – je hoeft niets te doen. Je kunt deze pakketdienst altijd uitschakelen in je instellingen.

Hoeveel kost het?

Alle informatie en meer details vind je in onze Prijslijst. Een korte samenvatting:

Verpakkingsgrootte* Prijs voor NL ↔ NL en NL ↔ BE Prijs voor NL ↔ FR
Klein 2,90 € 2,90 €
Middel 3,30 € 3,30 €
Groot 3,85 € 3,85 €
5 kg 5,20 € 6,05 €
10 kg 8,20 € 9,05 €
20 kg 12,15 € 13,00 €

*De maximale afmetingen voor pakketten via Mondial Relay zijn:
lengte + breedte + hoogte ≤ 150 cm (lange zijde ≤ 120 cm)

Meer weten

Meer details vind je hier:
Algemene gebruiksvoorwaarden | Mondial Relay gebruiken

Probeer het gelijk uit – verzend nu met Mondial Relay!


We hebben € 50.000 gedoneerd aan onderzoek naar COVID-19
26 mei 2020
​​

Op 15 mei 2020 heeft Vinted € 50.000 gedoneerd aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Hiermee ondersteunen we onderzoek naar COVID-19. We hebben deze donatie gedaan uit naam van alle Vinted-leden, dus ook namens jou.

Als steunbetuiging vroegen we daarnaast alle Vinted-leden om artikelen te uploaden tussen 7 en 15 mei. Maar liefst 40.021 leden deden dit. We hebben het onderzoeksteam laten weten dat er 40.021 Vinted-leden zijn die ze een hart onder de riem steken.

Het LUMC-onderzoeksteam schreef:

Het Leids Universitair Medisch Centrum en het onderzoeksteam zijn ontzettend dankbaar voor jullie steun! Hiermee dragen jullie bij aan ons onderzoek naar het coronavirus bij kinderen, en wordt onze kennis over de ziekte en mogelijke behandelingen vergroot. Bedankt namens het LUMC en het onderzoeksteam.

Het zou zomaar kunnen dat het werk van het LUMC-onderzoeksteam resultaten oplevert waar de hele wereld baat bij heeft. Onze hele community kan dan trots zijn daar een steentje aan bijgedragen te hebben.

Bedankt dat je deel uitmaakt van Vinted en dat je samen met ons het onderzoek steunt!


Nieuwe duurzame pakketdienst voor Nederland: Homerr
14 mei 2020

We lanceren een nieuwe, goedkopere en duurzamere optie voor verzenden binnen Nederland: Homerr. Homerr is een sociale pakketdienst waarmee je pakketten kunt verzenden en ontvangen via je buren (BuurtPunten) of winkels (ServicePunten).

Waarom zou ik Homerr gebruiken?

Homerr is op dit moment de goedkoopste optie voor het verzenden van kleine, middelgrote en grote pakketten binnen Nederland. Tot 1 juni 2020 zijn de verzendkosten zelfs nog lager dan normaal – je verzendt je pakket gedurende deze periode voor € 0,99 (in plaats van € 2,85).

Je hoeft geen verzendlabel te printen. Je maakt gebruik van een digitaal verzendlabel wanneer je je pakket naar een buurt- of servicepunt brengt.

Homerr is een milieuvriendelijke optie. Homerr maakt gebruik van de lege ruimte in voertuigen van andere pakketdiensten. Dit betekent dat er minder voertuigen onderweg zijn, en dat er tot 79% minder CO2 uitgestoten wordt.

Leer je buren kennen! Er zijn veel Homerr-BuurtPunten in woonwijken, waardoor je jouw pakket altijd vlak bij je huis kunt verzenden of ontvangen. De meeste Homerr-locaties (inclusief Buurtpunten en ServicePunten) zijn geopend buiten kantoortijden, dus je kunt van de service gebruik maken wanneer het jou uitkomt.

Contactloos ontvangen. Er hoeft niet getekend te worden, dus je kunt direct contact vermijden. Maar of je nu naar je buren of een winkel gaat: doe voorzichtig – denk aan je gezondheid en die van je omgeving!

Lees hier meer over de gebruiksvoorwaarden en over hoe je Homerr gebruikt.


Adviezen voor je veiligheid en gezondheid
30 maart 2020

Wees voorzichtig bij je transacties

Lees regelmatig de adviezen van de overheid en de pakketdiensten om te weten of het veilig is om pakketten te verzenden of op te halen. Houd er rekening mee dat je boetes en andere sancties riskeert als je deze adviezen niet opvolgt. Als je je transacties voorlopig wilt pauzeren dan kun je de vakantiemodus inschakelen.

Combineer je uitstapjes

Als de overheid toestaat dat je pakketten verzendt, probeer dan je bezoek aan het afgifte-/afhaalpunt te combineren met een ander noodzakelijke uitstapje (zoals naar de supermarkt of de apotheek). Probeer te vermijden dat je je huis verschillende keren moet verlaten en volg altijd het advies van de overheid over wat je wel en niet mag doen.

Houd afstand

Als je je huis om wat voor reden dan ook moet verlaten – zoals voor het ophalen of verzenden van een pakket – houd dan minstens 1,5 meter afstand van anderen. Blijf thuis als je je niet goed voelt. Wees extra voorzichtig als je samenwoont met iemand uit een risicogroep.

Was je artikelen

Zoals altijd was je je artikelen voor je ze verzendt. Als je een artikel hebt gekocht, was het dan na ontvangst.

Blijf actief

Vinted houdt z’n deuren voor je open. Als je thuis moet blijven, gebruik je tijd dan goed en begin met opruimen! Je kunt chatten met andere gebruikers, je favorieten bewaren en artikelen reserveren. En zoals altijd is het een goed idee om contact te houden met je kopers en hen te informeren over de status van hun bestellingen.

Vergeet de hygiëneregels niet

Was je handen regelmatig en grondig gedurende minstens 20 seconden. Probeer om niet aan je ogen, neus en mond te komen. Bedek je mond en neus met een papieren zakdoek als je moet hoesten of niezen. Gooi die zakdoek meteen daarna weg, en was ook je handen. Heb je geen zakdoek bij de hand? Gebruik dan de bovenkant van je mouw of je elleboog (niet je handen).

Neem je online veiligheid serieus

Pogingen om persoonlijke gegevens te stelen via phishing en malware nemen wereldwijd toe. Open geen ongevraagde bijlagen en links, ook al lijken ze afkomstig van een betrouwbare bron. Ons team houdt verdachte activiteiten en gevaren nauwlettend in de gaten om jou te beschermen, maar als je ooit twijfelt over een berichtje dat afkomstig lijkt te zijn van Vinted, vraag dan onze Klantenservice om te controleren of het echt is. En zoals altijd, blijf altijd in de app wanneer je koopt, verkoopt of communiceert met andere Vinted-leden – binnen de app blijf je beschermd.

Deel feiten, geen fictie

Controleer de informatie die je online krijgt via social media of van familie en vrienden. Deel geen foute medische informatie via chatberichten of posts op het forum ( lees onze forumregels ). Informeer jezelf via openbare gezondheidsinstanties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie. Wereldgezondheidsorganisatie.

Zorg voor jezelf en anderen

Als je je bang of gestrest voelt, stop dan even met het volgen van nieuws en social media. Zet je eigen gezondheid en die van de mensen in je omgeving voorop. Volg daarom de adviezen van je lokale overheid in Nederland of in België , en de internationale aanbevelingen .

Houd contact

In deze tijden is het erg belangrijk om verbonden te blijven met de mensen in je omgeving. Bewaar fysieke afstand, maar houd contact met je familie, vrienden en buren via berichten en telefoontjes. Samen komen we hier doorheen.

Let op: We raden je ten stelligste af om artikelen te kopen buiten ons betalingssysteem om. Deze transacties zijn niet veilig want er wordt om je persoonlijke gegevens gevraagd. Dat kan leiden tot pogingen tot oplichting en fraude. Organiseer geen ontmoetingen om artikelen te ruilen of persoonlijk te overhandigen zolang bepaalde quarantainemaatregelen van kracht zijn.

Meer informatie over de huidige situatie en de gevolgen daarvan voor je ervaring op Vinted vind je in onze Helpdesk.


De Home-categorie op Vinted
1 december 2019

Je kunt nu shoppen en verkopen in onze Home-categorie. Omdat stijl verder gaat dan enkel kleding.

We zijn blij dat we onze leden de kans kunnen geven nog wat extra geld te verdienen. En daarnaast hebben ze nu ook de kans om hun huizen te restylen met tweedehands items.

Shop geweldige tweedehands homedecoratie voor een zacht prijsje. Je vind de items onder Home.

Home ontdekken

Ruim je huis op en upload de spullen die je niet meer gebruikt. Het uploaden in deze nieuwe categorie werkt hetzelfde als altijd – je ziet nu de optie om zowel Home items als kleding te uploaden.

Nu uploaden

Verkoop en koop deze items – en meer – in Home:

• Textiel, waaronder beddengoed, decoratieve kussens, dekens, handdoeken, gordijnen, tapijten, matten, tafellinnen, en muurdecoratie
• Decoratie, als kaarsen, vazen, klokken, spiegels, lijstjes, planken, sieraden- en make-up-organisers, kledinghoezen en -hangers, manden en dozen
• Tafelgerei waaronder bestek, servies, tafelaankleding, glazen, kopjes, mokken, en thee- en koffiepotten
• Boeken, zowel fictie als non-fictie, paperbacks en hardbacks

Meer informatie over wat en hoe je kunt uploaden vind je hier. Sommige items – zoals beddengoed en handdoeken – kunnen alleen worden geüpload als ze nieuw zijn met aangehecht prijskaartje. En hier kun je nog eens onze Catalogusregels doornemen.