Beperkte Modus is live – verkoop nu, verzend wanneer het veilig is
9 april 2020

Vandaag lanceren we Beperkte Modus in Frankrijk. Hierdoor kun je thuis blijven en later verzenden wanneer het veilig is, of je kunt een contactloze verzendoptie gebruiken.

We hebben ons platform aangepast zodat je binnen Frankrijk kunt verkopen en kopen, en later, wanneer het veilig is, je artikelen verzendt. Je hebt nu 21 werkdagen om je artikelen te verzenden. We houden de situatie voortdurend in de gaten en zullen in overeenstemming met de overheidsbeperkingen beslissen of de verzendingstermijnen verder worden verlengd.

Als je tijdens deze periode niet veilig kunt verzenden, kun je de bestelling annuleren voordat het pakket is verzonden (zonder dat het je beoordelingen beïnvloedt). Ook kun je artikelen reserveren of de verkoop tijdelijk opschorten door de Vakantiemodus in te schakelen. Ondertussen werken we aan het verbeteren van onze veilige verzendopties.

Hieronder lees je hoe je Vinted gebruikt in de Beperkte Modus.

Blijf thuis – verzending kan wachten

We vragen je om de overheidsrichtlijnen te volgen en thuis te blijven. Zet de gezondheid van jou en je omgeving op één. Als je twijfelt, neem dan niet het risico. Blijf thuis en verzend later. De verzendtermijnen zijn momenteel verlengd tot 21 dagen.

Contactloos verzenden met La Poste

Als je nu artikelen wilt verzenden, raden we je ten zeerste aan de contactloze optie van La Poste Colissimo te gebruiken. Met deze dienst kunnen verkopers thuis een verzendlabel printen en het pakket met verzendlabel in de brievenbus achterlaten. Kopers ontvangen het pakket vervolgens in hun eigen brievenbus. Lees hier meer over hoe dit werkt. Als deze brievenbus-naar-brievenbus-optie niet voor jou beschikbaar is en je in plaats daarvan een afgiftepunt van La Poste moet bezoeken, raden we je aan te wachten en het pakket later te verzenden of de bestelling te annuleren.

Hoe je nu artikelen kunt verkopen of reserveren

Als je een artikel verkoopt, wacht dan tot het veilig genoeg voelt om het te verzenden. De verzendtermijnen zijn momenteel verlengd tot 21 dagen. Als je niet de gelegenheid hebt om binnen deze tijd te verzenden, annuleer dan de bestelling. Dit is gratis en heeft geen invloed op je feedback.

Als alternatief kun je een artikel voor een langere periode van 60 dagen reserveren en het daarna verkopen en verzenden. Om een artikel dat je verkoopt te reserveren klik je op 'Markeren als gereserveerd' in de chat met de koper. Je kunt ook naar de advertentie gaan → Klik daar op de drie stipjes in de rechterbovenhoek → Klik op 'Markeren als gereserveerd' en selecteer het lid waarvoor je het artikel reserveert.

Jij beslist hoe je wilt verzenden

Leden die nu willen verzenden hebben drie opties: La Poste Colissimo, Chronopost Shop2Shop en aangepaste verzending. Mondial Relay is momenteel niet actief – we laten het je weten zodra deze dienst weer beschikbaar is.

Als je lokale afgiftepunt ook is waar je jouw belangrijkste boodschappen doet, dan wil je misschien nog steeds de shop-to-shop-service van Chronopost gebruiken. Chronopost heeft maatregelen genomen om jou en het winkelpersoneel te beschermen. Verlaat alsjeblieft het huis niet alleen voor Vinted. Combineer een verzending altijd met iets anders belangrijks. Je kunt je verzendvoorkeuren voor Chronopost wijzigen in je instellingen.

Zorg bovenal voor jezelf en anderen door de richtlijnen van de overheid te volgen. Neem geen risico – verzending kan wachten.

Het is jouw keuze

De keuze om te beginnen met verkopen of kopen is natuurlijk helemaal aan jou. Als je nog geen artikelen wilt verkopen of reserveren, schakel dan de Vakantiemodus in je profiel in. Je kunt bestellingen, voordat ze worden verzonden, kosteloos annuleren zonder negatieve feedback te ontvangen.

Hoe je nu artikelen kunt kopen of reserveren

Je kunt nog steeds artikelen kopen en reserveren op Vinted. Verkopers versturen de artikelen na aankoop, en alleen als het veilig voelt. Ze hebben een verlengde verzendperiode van 21 werkdagen.

Zowel de koper als de verkoper kunnen de bestelling op elk moment annuleren voordat het artikel wordt verzonden. Dit is gratis en heeft geen invloed op je feedback.

Om een reservering aan te vragen voor een artikel dat je wilt kopen: Ga naar de advertentie → Klik op 'Bericht sturen' → Stuur de verkoper een bericht → Wacht tot ze het voor je reserveren.

Bestellingen die nog worden verwerkt

Als je pakket tijdens het transport wordt vastgehouden, is je artikel in goede handen en wordt je bestelling verwerkt zodra de pakketdienst de activiteiten hervat. De pakketdienst zal je informeren zodra de verzendingen weer worden uitgevoerd.

Bezoek ons speciale COVID-19 Helpcentrum voor meer informatie over dit onderwerp. We houden je ook hier op het Infobord op de hoogte. Informatie over de verzendkosten zal hier beschikbaar zijn.

Dank je wel voor je geduld en medewerking in deze tijd. Zorg goed voor jezelf!


Vanaf donderdag kun je weer kopen en verkopen in Frankrijk
6 april 2020

Zoals we eerder met je deelden, besloten we een paar weken geleden de bestellingen via Vinted voor Frankrijk en Spanje, en tussen landen op onze internationale marktplaats tijdelijk te pauzeren. We bestudeerden de situatie, bekeken verschillende opties en zochten naar oplossingen. Er zijn nu tijdelijk langere verzendtermijnen en je kunt bestellingen sanctieloos annuleren. Deze aanpassingen zijn nog steeds geldig. Nu zijn we klaar voor de volgende stap: Binnenkort kun je weer kopen en verkopen op Vinted.

Vanaf donderdag kun je weer kopen en verkopen op Vinted. Dit geldt op dit moment alleen voor bestellingen binnen Frankrijk.

Hoe werkt het?

Donderdag hervatten we verzendingen met een aantal pakketdiensten. Zodra de verzendopties beschikbaar zijn, kun je de verzendkosten zoals altijd terugvinden in onze Prijslijst. Instructies voor het kopen en verkopen vind je in onze Helpdesk.

We raden je aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van contactloze verzending zoals het verzenden van je pakket via jouw persoonlijke brievenbus – de Mailbox2Mailbox-optie van La Poste Colissimo. Denk eraan dat je onze veiligheidsrichtlijnen volgt bij het kopen en verkopen.

Je beslist natuurlijk helemaal zelf of je weer wilt kopen en verkopen. Als je nog niet wilt verkopen, kun je de Vakantiemodus inschakelen via je profiel.

Bezoek de speciaal opgerichte COVID-19 Helpdesk voor meer informatie.

Denk aan je veiligheid

Blijf voor je veiligheid zoveel mogelijk thuis, combineer belangrijke uitstapjes wanneer je het huis verlaat en volg alle veiligheidsrichtlijnen van de overheid.

We raden je aan geen artikelen te kopen of verkopen buiten ons betalingssysteem. Deze transacties zijn niet veilig en kunnen leiden tot oplichting of fraude.

Dank je wel voor je steun en medewerking gedurende deze periode.


Adviezen voor je veiligheid en gezondheid
30 maart 2020

Wees voorzichtig bij je transacties

Lees regelmatig de adviezen van de overheid en de pakketdiensten om te weten of het veilig is om pakketten te verzenden of op te halen. Houd er rekening mee dat je boetes en andere sancties riskeert als je deze adviezen niet opvolgt. Als je je transacties voorlopig wilt pauzeren dan kun je de vakantiemodus inschakelen.

Combineer je uitstapjes

Als de overheid toestaat dat je pakketten verzendt, probeer dan je bezoek aan het afgifte-/afhaalpunt te combineren met een ander noodzakelijke uitstapje (zoals naar de supermarkt of de apotheek). Probeer te vermijden dat je je huis verschillende keren moet verlaten en volg altijd het advies van de overheid over wat je wel en niet mag doen.

Houd afstand

Als je je huis om wat voor reden dan ook moet verlaten – zoals voor het ophalen of verzenden van een pakket – houd dan minstens 1,5 meter afstand van anderen. Blijf thuis als je je niet goed voelt. Wees extra voorzichtig als je samenwoont met iemand uit een risicogroep.

Was je artikelen

Zoals altijd was je je artikelen voor je ze verzendt. Als je een artikel hebt gekocht, was het dan na ontvangst.

Blijf actief

Vinted houdt z’n deuren voor je open. Als je thuis moet blijven, gebruik je tijd dan goed en begin met opruimen! Je kunt chatten met andere gebruikers, je favorieten bewaren en artikelen reserveren. En zoals altijd is het een goed idee om contact te houden met je kopers en hen te informeren over de status van hun bestellingen.

Vergeet de hygiëneregels niet

Was je handen regelmatig en grondig gedurende minstens 20 seconden. Probeer om niet aan je ogen, neus en mond te komen. Bedek je mond en neus met een papieren zakdoek als je moet hoesten of niezen. Gooi die zakdoek meteen daarna weg, en was ook je handen. Heb je geen zakdoek bij de hand? Gebruik dan de bovenkant van je mouw of je elleboog (niet je handen).

Deel feiten, geen fictie

Controleer de informatie die je online krijgt via social media of van familie en vrienden. Deel geen foute medische informatie via chatberichten of posts op het forum (lees hier onze forumregels). Informeer jezelf via openbare gezondheidsinstanties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie. Wereldgezondheidsorganisatie.

Zorg voor jezelf en anderen

Als je je bang of gestrest voelt, stop dan even met het volgen van nieuws en social media. Zet je eigen gezondheid en die van de mensen in je omgeving voorop. Volg daarom de adviezen van je lokale overheid in Nederland of in België , en de internationale aanbevelingen .

Houd contact

In deze tijden is het erg belangrijk om verbonden te blijven met de mensen in je omgeving. Bewaar fysieke afstand, maar houd contact met je familie, vrienden en buren via berichten en telefoontjes. Samen komen we hier doorheen.

Let op: We raden je ten stelligste af om artikelen te kopen buiten ons betalingssysteem om. Deze transacties zijn niet veilig want er wordt om je persoonlijke gegevens gevraagd. Dat kan leiden tot pogingen tot oplichting en fraude. Organiseer geen ontmoetingen om artikelen te ruilen of persoonlijk te overhandigen zolang bepaalde quarantainemaatregelen van kracht zijn.

Meer informatie over de huidige situatie en de gevolgen daarvan voor je ervaring op Vinted vind je in onze Helpdesk.


Blijf in contact dankzij reserveringen
24 maart 2020

Vinted is nog altijd open. Je kunt chatten, artikelen plaatsen, favorieten selecteren en artikelen reserveren, zelfs al zijn de verkopen en verzendingen tijdelijke gepauzeerd.

Hoe reserveer je een artikel dat je wilt verkopen?

Als iemand je een bericht stuurt met de vraag om een artikel te reserveren dan kun je dat doen. Zo kan hij of zij het artikel eenvoudig kopen als de pakketdiensten opnieuw functioneren.

ⓘ Om een artikel te reserveren, klik je op ‘Markeren als gereserveerd’ in de conversatie over het artikel. Je kunt ook naar de advertentie voor het artikel gaan → op de drie puntjes klikken in de rechterbovenhoek → op ‘Markeren als gereserveerd’ klikken, en daar de Vinted-gebruiker selecteren voor wie je het reserveert.

Gereserveerde artikelen worden verborgen voor andere Vinted-gebruikers tot de reserveringsperiode is afgelopen. Je kunt een reservering op elk moment annuleren. Lees hier meer over hoe reserveringen werken.

Hoe reserveer je een artikel dat je wilt kopen?

Heb je iets gevonden dat je leuk vindt? Vraag aan de verkoper om het voor je te reserveren. Dat kost je niets. Daarna kun je het eenvoudig kopen zodra de pakketdiensten opnieuw functioneren. Je kunt een reserveringsverzoek op elk moment annuleren.

ⓘ Om een artikel te reserveren: Open de advertentie voor het artikel → klik op ‘Bericht sturen’ → stuur de verkoper een bericht → wacht tot hij of zij het artikel voor je reserveert.

Blijf veilig en blijf in contact

Dit is een moment waarop we als community in contact willen blijven en voor elkaar willen zorgen. We werken hard om je praktische en veilige oplossingen te kunnen aanbieden. Hou dus zeker onze updates in de gaten.

Antwoorden op je vragen vind je op onze Helpdesk. We werken die pagina voortdurend bij om je vragen over de huidige situatie – en de impact daarvan op je ervaring met Vinted – te beantwoorden.

Laat ons samenblijven op afstand!


Verzendtermijnen verlengd – blijf veilig thuis
17 maart 2020
​​

Wij zijn continu bezig met het zoeken naar oplossingen om ons platform aan te passen aan de nieuwste officiële vereisten in Europa. De termijnen voor het verzenden en ophalen van artikelen zijn daarom verlengd. 

Houd er rekening mee dat verzendroutes tussen Spanje en Frankrijk, België en Frankrijk en Nederland en Frankrijk momenteel zijn opgeschort. Dit kan invloed hebben op je huidige bestellingen en leiden tot vertraging in de bezorging.

Je kunt onze volledig bijgewerkte FAQ lezen voor meer informatie.


Verzendupdates Mondial Relay, Chronopost en La Poste
16 maart 2020

Mondial Relay schort alle verzenddiensten in Frankrijk en Spanje op. Hun lokale diensten in België werken voorlopig normaal, maar de internationale verzending van en naar België is opgeschort. Dit kan invloed hebben op je huidige bestellingen en leiden tot vertraging in de bezorging.

We werken nauw samen met onze verzendpartners om aanvullende oplossingen te vinden.

Antwoorden op je vragen vind je in onze FAQ. We werken deze pagina voortdurend bij om je zorgen over de huidige situatie en hoe deze jouw Vinted-ervaring mogelijk beïnvloedt, weg te nemen.

Bedankt voor je geduld en medewerking.


Mogelijke problemen met verzendingen
15 maart 2020

14:00: We willen je informeren dat de nieuwste aanbevelingen van de Franse overheid gevolgen kunnen hebben voor de beschikbaarheid van afhaal- en afgiftepunten in Frankrijk. Dit kan ook gevolgen hebben voor je transacties.We werken samen met onze verzendingspartners en we houden je op de hoogte over nieuwe oplossingen zodra we meer informatie ontvangen.

Als je vragen hebt, neem dan hier contact met ons op. Voor meer informatie over de huidige status kun je ook de website van de gekozen verzenddienst raadplegen.


Mogelijke vertragingen bij bezorging
13 maart 2020

11 p.m.:  Verzendingen vanuit Spanje naar Nederland, België en Frankrijk zijn tijdelijk opgeschort. Dit kan effect hebben op je bestellingen. We werken nauw samen met onze pakketdiensten en houden je op de hoogte van verdere oplossingen zodra we meer informatie hebben. Voor vragen kun je hier contact met ons opnemen.

6 p.m.:  De maatregelen om de verspreiding van COVID-19 in Europa te beperken, kunnen de bezorgtijden van pakketten beïnvloeden. Ook de openingstijden van afgifte-of afhaalpunten kunnen gewijzigd zijn.

We zullen alle relevante updates hier plaatsen zodra we ze van de pakketdiensten ontvangen. Voor meer informatie over de actuele status je pakket, bezoek je de website van jouw pakketdienst.


Korting op de verzendkosten voor Nederland
1 april 2020
​​

De korting op de verzendkosten is een maand verlengd – je kunt nu profiteren van de lagere verzendkosten tot en met 1 mei 2020. We bieden deze korting voor een beperkte tijd aan, voor verschillende verzendroutes binnen Nederland. Bekijk het tabel hieronder voor alle informatie.

• Verkopers vergroten hun verkoopkansen omdat kopers geld besparen op verzendkosten. Grijp je kans en upload nu je items!
• Kopers profiteren van korting op de verzending voor geselecteerde routes, als ze via Vinted betalen. Tik op de knop ‘Kopen’ en krijg automatisch toegang tot de voordelig geprijsde verzendkosten én Kopersbescherming. Begin nu met shoppen.

Dit zijn de kortingsprijzen en verzendopties.

Route

Pakketdienst

Gewicht pakket

Verzendkosten – originele prijs

Verzendkosten – prijs met korting

NL <> NL

DPD, DHL

Tot 0.5kg

3.90 – 4.30 €

0.99 €

Tot 1kg

Tot 2kg


Deze korting is van toepassing op zowel bundels als op losse items. Belangrijk is dat de items worden gekocht of verkocht via Vinted, en dat je gebruik maakt van onze geïntegreerde verzendmethodes en de Kopersbescherming. De aanbieding is geldig tot en met 1 mei 2020.

Vinted behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk gewenst moment te verlengen of stop te zetten.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.


Verzendingen binnen Spanje met Mondial Relay/Punto Pack zijn nu goedkoper
1 februari 2020
​​

Van 1 februari tot en met 31 juli 2020 zijn er lagere verzendkosten voor verzendingen binnen Spanje met Mondial Relay/Punto Pack:

• Normaal gesproken betaal je bij deze pakketdienst tussen de € 2,90 en € 5,19 voor het verzenden van een pakket van maximaal 2 kg.
• Tijdens deze promotieperiode kost het verzenden van een pakket tot 2 kg slechts € 2,50.

Hiermee is Mondial Relay/Punto Pack de goedkoopste optie op Vinted voor het verzenden van items in Spanje.

Kopers ontvangen hun pakketten makkelijk en tegen een voordelig tarief – ze hoeven alleen de Mondial Relay/Punto Pack-optie te kiezen wanneer deze bij het betalen beschikbaar is.

En verkopers kunnen hun verkopen een boost geven dankzij deze lage verzendkosten. Ze kunnen de verzendoptie Mondial Relay/Punto Pack in hun profiel activeren door te klikken op "Mijn instellingen" → "Verzending".

Mondial Relay/Punto Pack is een praktische en handige verzendoptie, en heeft meer dan 2300 afgifte- en afhaalpunten in heel Spanje.

Bezoek onze Helpdesk voor meer informatie over verzendingen via Vinted.

Bekijk de Prijslijst voor meer informatie over verzendkosten.


De Home-categorie op Vinted
1 december 2019

Je kunt nu shoppen en verkopen in onze Home-categorie. Omdat stijl verder gaat dan enkel kleding.

We zijn blij dat we onze leden de kans kunnen geven nog wat extra geld te verdienen. En daarnaast hebben ze nu ook de kans om hun huizen te restylen met tweedehands items.

Shop geweldige tweedehands homedecoratie voor een zacht prijsje. Je vind de items onder Home.

Home ontdekken

Ruim je huis op en upload de spullen die je niet meer gebruikt. Het uploaden in deze nieuwe categorie werkt hetzelfde als altijd – je ziet nu de optie om zowel Home items als kleding te uploaden.

Nu uploaden

Verkoop en koop deze items – en meer – in Home:

• Textiel, waaronder beddengoed, decoratieve kussens, dekens, handdoeken, gordijnen, tapijten, matten, tafellinnen, en muurdecoratie
• Decoratie, als kaarsen, vazen, klokken, spiegels, lijstjes, planken, sieraden- en make-up-organisers, kledinghoezen en -hangers, manden en dozen
• Tafelgerei waaronder bestek, servies, tafelaankleding, glazen, kopjes, mokken, en thee- en koffiepotten
• Boeken, zowel fictie als non-fictie, paperbacks en hardbacks

Meer informatie over wat en hoe je kunt uploaden vind je hier. Sommige items – zoals beddengoed en handdoeken – kunnen alleen worden geüpload als ze nieuw zijn met aangehecht prijskaartje. En hier kun je nog eens onze Catalogusregels doornemen.


Herfstupdates van onze Algemene Voorwaarden
29 augustus 2019

We willen dat ons papierwerk nèt zo up-to-date is als ons platform. Daarom hebben we onze Algemene Voorwaarden geüpdatet.

Dit is een korte samenvatting:

- Er is meer uitleg te vinden over hoe de feedback van leden op Vinted werkt. Elk lid dat een bestelling voltooid kan feedback achterlaten voor het andere lid. We betalen nooit voor deze beoordelingen. Feedback is van en voor de community.

- We hebben meer informatie gegeven over wanneer en waarom oude advertenties mogelijk verborgen of verwijderd zijn. We doen dit om ervoor te zorgen dat het platform volstaat met nieuwe advertenties. We nemen altijd contact met je op voordat we iets verbergen of verwijderen.

- We hebben de Algemene Voorwaarden in z’n algemeenheid opgefrist. Dit hebben we gedaan om ervoor te zorgen dat ze volledig in lijn zijn met alle ontwikkelingen op ons snelgroeiende platform.

De nieuwe Algemene Voorwaarden gaan in op 25 september 2019. Om Vinted na deze datum te blijven gebruiken, moeten leden de nieuwe voorwaarden accepteren.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op: [email protected]

Hier accepteren


Nieuwe internationale verzendmethodes met DHL
20 augustus 2019

We hebben twee nieuwe verzendmethodes voor internationale verzendingen met DHL. Dit zijn de belangrijkste voordelen!

- Verkopers uit Nederland, België en Spanje, en kopers uit Nederland, België, Frankrijk en Spanje kunnen profiteren van voordelige internationale verzendmethodes
- Verkopers kunnen kiezen uit honderden afgiftepunten om hun pakketten te verzenden. De servicepunten zijn verspreid door het hele land (DHL ServicePoints in Nederland en Spanje, Bpost afgiftepunten in België)
- Kopers kunnen kiezen om hun pakketten thuis te ontvangen, of ze kunnen een ophaalpunt in de buurt kiezen (DHL ServicePoints in Nederland en Spanje, Bpost ophaalpunten in België, en Relais Colis ophaalpunten in Frankrijk)
- Verzenden met DHL is makkelijk: er is één tarief voor alle pakketten onder de 20 kg – ideaal voor zwaardere pakketten! Meer informatie over de maximale afmetingen vind je in de Prijslijst)
- Met DHL betaalt de koper via Vinted voor het verzenden. De verkoper ontvangt een makkelijk kant-en-klaar verzendlabel mét trackingnummer

De verzendkosten voor het verzenden van een pakket van elk formaat en gewicht (tot 20 kg) van servicepunt naar servicepunt, zijn:

- Nederland → Nederland: € 4,30
- Nederland → België: € 5,80
- Nederland → Frankrijk: € 6,40
- Nederland → Spanje: € 10,30

De verzendkosten voor het verzenden van een pakket van elk formaat en gewicht (tot 20 kg) van servicepunt naar een huis, zijn:

- België → Nederland: € 5,80
- Spanje → Nederland: € 10,30

Meer details over DHL en de verzendkosten vind je in onze Prijslijst.


Nieuwe internationale verzendmethode: DPD Pickup
12 juni 2019

We hebben een nieuwe verzendmethode toegevoegd op Vinted: DPD Pickup. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

🌍 Deze nieuwe optie biedt betaalbare en makkelijke verzending vanuit Nederland naar België, Luxemburg en Frankrijk
📦 Met DPD Pickup betaalt de koper via Vinted voor het verzenden. De verkoper ontvangt een kant-en-klaar verzendlabel – makkelijk
💰 Met DPD Pickup kun je goedkoper verzenden waardoor je verkopen waarschijnlijk een boost krijgen
🔒 Elk pakket is verzekerd tegen verlies tot een waarde van €520.

Met deze service worden pakketten afgeleverd en opgehaald bij DPD-depots, waardoor kopers hun pakket kunnen ophalen wanneer het ze zelf uitkomt.

Deze verzendmethode is nu voor alle verkopers geactiveerd, maar je kunt hem altijd uitzetten bij je instellingen. Wij moedigen je aan om het in ieder geval te proberen. Je betaalt minder voor het verzenden, en het is heel makkelijk in gebruik.

Meer details over DPD Pickup en de verzendkosten vind je in onze Prijslijst.


Nieuwe verzendopties met Correos
28 mei 2019

We bieden nu een aantal voordelige verzendopties aan met Correos Paq Estándar.

Dit zijn de voordelen voor jou:


- Je kunt pakketten nu laten leveren bij Correos-postkantoren
- Daardoor worden verzendingen tussen Correos-kantoren in Spanje erg voordelig
- Je pakketten zijn verzekerd voor een waarde van 20 € als ze zoekraken of worden beschadigd tijdens de verzending

Daarnaast is tracking inbegrepen voor elk type pakket dat wordt verzonden met Correos. De verzendkosten zijn:

Paq Estándar met levering bij een Correos-postkantoor

- 0–2kg: €2.60
- Tot 5 kg: 3.40 €
- Tot 10 kg: 4.40 €
- Tot 20 kg: 8.20 €


We hebben de commentaren bij de artikelen verwijderd
2 april 2019

Vandaag hebben we de commentaren bij de advertenties voor artikelen verwijderd omdat de meeste van onze leden ze niet gebruikten.

Als je meer wilt weten over een specifiek artikel, klik dan bij de advertentie op de knop ‘Bericht sturen’ om privéberichten te versturen – net zoals je dat nu ook al doet.

Je kunt nog steeds zoveel vragen stellen als je wilt en nu de commentaren zijn verdwenen, blijft er meer plaats over op je scherm voor foto’s en andere nuttige informatie.


Vinted breidt uit naar Nederland en Luxemburg
15 februari 2019

Vanaf 4 maart kun je in twee extra landen winkelen, Nederland en Luxemburg.

Hierdoor kunnen nog meer kopers jouw kledingkast vinden, en krijg jij ook de kans om in de kledingkast van veel meer leden te winkelen.

Om deze verandering mogelijk te maken, hebben we de algemene voorwaarden en prijslijst van Vinted bijgewerkt.

Neem even de tijd om deze wijzigingen te bekijken. Je vindt de aangepaste algemene voorwaarden hier en onze bijgewerkte prijslijst hier.

Zoek je meer informatie over deze wijzigingen? Bekijk dan zeker onze ’Veelgestelde vragen’.


Een update van ons Cosmetica Beleid
18 december 2018

Om de veiligheid van iedereen op Vinted te vergroten, staan we de verkoop van bepaalde cosmetica, parfums en schoonheidsproducten, die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van onze leden, niet langer toe.

In navolging van deze aanpassing, is de verkoop van cosmetica, parfums en schoonheidsproducten die niet in hun originele, gesealde verpakking zitten, niet langer toegestaan op Vinted.

Daarom vragen we je geen parfums, make-up, crèmes, lotions en haarverzorgingsproducten te plaatsen als die reeds gebruikt zijn of als ze niet meer in hun originele, gesealde verpakking zitten.

Sponsjes, kwastjes en gebruikte applicators voor make-up in een geopende, originele verpakking kunnen niet worden verkocht - ook niet wanneer ze niet in contact zijn geweest met de huid.

Hou er rekening mee dat deze regel ook geldt voor cosmetica, parfums en schoonheidsproducten die slechts één keer zijn gebruikt.

Meer informatie over deze aanpassingen vind je in onze Catalogusregels en op onze Helpdesk.