Artikelverificatie:
Shop met vertrouwen

Met onze Artikelverificatieservice kun je geselecteerde tweedehands designerstukken op echtheid laten controleren door ons team van experts. Ze controleren jouw artikel persoonlijk om er zeker van te zijn dat jij je geld uitgeeft aan een echt artikel.

Onze experts

Het getrainde team van Vinted in de verificatiehub, heeft al miljoenen artikelen met succes geverifieerd. Samen hebben ze meer dan 50 jaar aan professionele ervaring met het controleren van duizenden designermerken. Ze weten dus precies op welke details ze moeten letten bij het beoordelen van jouw artikel.

Waarom kopen met Artikelspecificatie?

Extra gemoedsrust

Koop en verkoop tweedehands designerstukken met nog meer zekerheid. Je kunt erop vertrouwen dat je het waardevolle artikel krijgt waarvoor je hebt betaald.

Nu shoppen

Kies betaalbare dekking

Artikelverificatie is volledig optioneel voor kopers. Als koper betaal je slechts € 10 voor de service en voor verkopers is het gratis.

Dit zit erbij inbegrepen

Je favoriete merken

Honderden designermerken kunnen gecontroleerd worden door onze experts, en het worden er steeds meer.

Bekijk de merken

Hoe werkt het?

1

Kies jouw designerartikel

Je ziet een diamanten badge op advertenties die in aanmerking komen voor verificatie. Voeg de service toe bij het betalen van je artikel.

2

Jouw artikel gaat naar onze verificatiehub

De verkoper stuurt het artikel naar onze verificatiehub. De kosten voor de verificatie dekken de controle van het artikel en de verzending naar onze hub.

3

Onze experts verifiëren je artikel

Ons professionele team neemt de tijd om je artikel op echtheid te controleren. Als het artikel de verificatie niet doorstaat, krijg je je geld terug.

4

Geniet van je nieuwe artikel

Je ontvangt alleen artikelen die door onze controle komen. Na ontvangst heb je 2 dagen de tijd om een probleem aan te kaarten of te bevestigen dat alles oké is – daarna ontvangt de verkoper de betaling.

Reviews van onze community

Amélie
Frankrijk

Dankzij deze service weten we zeker dat we een origineel artikel kopen en geen namaak. De prijs blijft schappelijk en de service is erg snel!

Paula
Italië

Toen ik een Prada-tas met de Artikelverificatie kocht, was ik relaxt omdat ik wist dat, als de tas niet authentiek was geweest, ik gecovered zou zijn door deze service. Gelukkig is hij authentiek. Ik was echt blij.

Valerie
Italy

Ik heb het voordeel dat ik mijn geld veilig kan bewaren totdat het artikel door de controle komt.

Selina
Italy

Ik hoef me geen zorgen te maken dat ik een nepartikel koop. En ik kan er helemaal zeker van zijn dat alles goed wordt geregeld, inclusief de verzending van het artikel naar mij.

Tanja
Duitsland

Ik kocht een tas via het systeem en hij werd automatisch naar de verificatielocatie gestuurd voordat hij bij mij werd afgeleverd. Ik kreeg een trackingnummer zodat ik op elk moment kon zien waar de tas was.

Positieve reviews van een ondervraging. Leden kregen € 20 shoptegoed om hun eerlijke ervaring te delen.

Shop jouw favoriete designers tweedehands

Onze Artikelverificatie-service maakt het kopen en verkopen van waardevolle artikelen een stuk eenvoudiger. Zo kun je genieten van extra zekerheid tegen een betaalbare prijs. Je kunt je ontspannen in de wetenschap dat ons gekwalificeerde team jouw artikel met de zorg behandelt die het verdient. Begin meteen en vind designerartikelen voor een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Vinted is niet verbonden of gelieerd aan merken.