Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

1. Tik op het profielicoon rechtsonder
  2. Ga naar Mijn instellingen en selecteer Profielgegevens
  3. Tik naast je e-mailadres op Wijzigen
  4. Tik op Bevestigingsmail verzenden
  5. Open de e-mail die je op je huidige e-mailadres* ontvangt en druk op E-mailadres wijzigen
  6. Voer je nieuwe e-mailadres in en tik op Wijzigen
  7. Je ontvangt een bevestigingsverzoek op je nieuwe e-mailadres – open het bericht en klik op Dit e-mailadres bevestigen. Dat is alles.
Let op
Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd, stuur ons dan bewijs dat jij de eigenaar bent van dit Vinted-account. Dan helpen wij je graag met de wijzigingen.

Goed om te weten

• De bevestigingse-mail is 24 uur geldig. Als die tijd voorbij is, herhaal dan bovenstaande stappen om een nieuwe bevestigingse-mail te ontvangen.
  • De bevestigingse-mail kan in je Spam-map van je e-mail terechtkomen. Als je geen e-mail ziet, controleer dan deze map.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

1. Klik op je profielicoon
  2. Ga naar Mijn instellingen en selecteer Accountinstellingen
  3. Klik op Wijzigen bij je e-mailadres en voer je nieuwe e-mailadres in
  4. Je ontvangt een bevestigingsverzoek op dit nieuwe e-mailadres – open het bericht en klik op Dit e-mailadres bevestigen. Dat is alles.
Let op
Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd, stuur ons dan bewijs dat jij de eigenaar bent van dit Vinted-account. Dan helpen wij je graag met de wijzigingen.

Goed om te weten

• De bevestigingse-mail is 24 uur geldig. Als die tijd voorbij is, herhaal dan bovenstaande stappen om een nieuwe bevestigingse-mail te ontvangen.
  • De bevestigingse-mail kan in je Spam-map van je e-mail terechtkomen. Als je geen e-mail ziet, controleer dan deze map.