Wat voor foto's van artikelen van bekende merken moet ik maken?

Zoals je misschien weet is het verkopen van niet-originele artikelen verboden op Vinted. Dat is de reden waarom je bij het uploaden van een artikel van een bekend merk (gecategoriseerd als luxemerk) een duidelijk bewijs van echtheid moet laten zien.

Door een aantrekkelijke en duidelijke advertentie te maken, help je andere leden ook sneller te beslissen jouw artikel te kopen.

Belangrijk

Als je advertentie onder onze aandacht komt, en we zien geen duidelijk bewijs van echtheid op de foto’s, kunnen we de advertentie mogelijk verbergen of verwijderen. 
Als blijkt dat je herhaaldelijk weigert duidelijke foto’s te gebruiken in je advertenties, kunnen we je account zelfs tijdelijk of permanent blokkeren.

Maak goede foto’s van je artikelen

Volg deze richtlijnen wanneer je foto’s van je artikelen maakt:

  • Zorg voor goed licht
  • Zorg ervoor dat op de eerste foto het hele artikel te zien is
  • Laat daarna een foto van de achterkant zien
  • Voeg ten minste 3 close-upfoto’s toe, waarmee duidelijk wordt dat het om een origineel artikel gaat. Lees verder om te zien wat voor details dit zijn.
Detailfoto's om toe te voegen in je advertenties

Hieronder staat beschreven wat voor soort detailfoto’s je kunt toevoegen om te laten zien dat het om een origineel artikel gaat. Upload in elke advertentie ten minste 3 foto’s met verschillende details.

Alleen ongebruikte cosmetica kan op Vinted worden verkocht. Make-uppaletten kunnen worden geopend om de kleuren te laten zien, maar het product moet compleet ongebruikt zijn.

Heb je iets aan dit antwoord gehad? of
Neem contact met ons op