Hoe annuleer ik een bestelling?

Als het artikel nog niet is verzonden, kunnen zowel de verkoper als de koper de bestelling annuleren. Een Pro-verkoper kan een bestelling niet meer annuleren zodra de koper er voor heeft betaald en een orderbevestiging heeft ontvangen.

Hoe je je aankoop annuleert:

1. Open de chat met de gebruiker.
  2. Klik rechtsboven op .
  3. Kies Bestelling annuleren en selecteer een reden. Zie je geen passende reden? Vul je reden dan in bij Anders.

Goed om te weten:

• Een onderling akkoord tussen de koper en de verkoper helpt negatieve feedback te voorkomen.
  • Klik op Opnieuw uploaden als je het artikel opnieuw te koop wilt aanbieden.
  • In sommige gevallen kunnen wij een bestelling annuleren.