De staat van een artikel kiezen

De staat van een artikel helpt leden artikelen te filteren en makkelijker te vinden. Het is daarom belangrijk dat je zo objectief mogelijk bent bij het kiezen van de staat.

Dit betekenen de verschillende staten:

  • Nieuw met prijskaartje: Net als in de winkel. Het prijskaartje zit er nog aan en/of het artikel zit nog in z’n originele verpakking. Het artikel is nooit gedragen of gebruikt en het heeft geen gebreken.
  • Nieuw zonder prijskaartje: Het artikel is helemaal nieuw, maar het prijskaartje is eraf of het zit niet meer in de originele verpakking. Het artikel is nooit gedragen of gebruikt en heeft geen gebreken.
  • Heel goed: Het artikel is een paar keer gedragen of gebruikt, maar ziet er nog geweldig uit. Er kunnen een paar kleine imperfecties zijn, maar die zijn duidelijk genoemd in de beschrijving en te zien op de foto’s.
  • Goed: Het artikel is vaak gedragen of gebruikt en er kunnen dan ook gebruikssporen op zitten. Die zijn duidelijk genoemd in de beschrijving en te zien op de foto’s.
  • Veel gebruikt: Het artikel heeft veel gebreken. Die zijn duidelijk genoemd in de beschrijving en te zien op de foto’s.

Kopers kunnen een bestelling annuleren en het artikel terugsturen als de staat van een artikel slechter is dan wat er in de advertentie vermeld wordt. Als je twijfelt, kies dan een minder goede staat.

We kunnen je advertentie verbergen als we zien dat het artikel niet overeenkomt met de gekozen staat.

Artikelen met gebreken:

  1. Upload een foto waar het gebrek duidelijk te zien is. Als er meerdere gebreken zijn, maak dan een foto van elk gebrek.
  2. Selecteer Gebreken en kies de gebreken. Beschrijf de gebreken in detail in de advertentie.

Noemenswaardige gebreken zijn onder andere: slijtage, plekken, vlekken, gaten, scheuren, ontbrekende onderdelen, kapotte ritsen, geurtjes, aanpassingen, een uitgerekt of gekrompen artikel, vaalheid of verkleuring.

Goed om te weten:

Heb je iets aan dit antwoord gehad? of