Verzendopties voor verkopers beheren

Je kiest zelf welke pakketdiensten je wilt gebruiken voor het verzenden van pakketten. Hoe meer opties je aanbiedt, hoe groter de kans is dat je succesvol verkoopt.

Selecteer de pakketdiensten voordat je een artikel verkoopt. Selecteer alleen de pakketdiensten die je echt kunt gebruiken om verwarring te voorkomen.

Beheer deze instellingen via je profiel:

1. Ga naar je profiel
  2. Klik Mijn instellingen
  3. Kies Verzending
  4. Klik op de aan/uit-knop per pakketdienst om de verzendoptie in- of uit te schakelen

Goed om te weten

• Sommige pakketdiensten zijn standaard ingeschakeld. Deze kun je niet uitschakelen.
  • Beschikbare pakketdiensten worden bepaald op basis van je locatie.
  • Op de plattegrond kun je de dichtstbijzijndste afgiftepunten en openingstijden bekijken.