Vinted Portemonnee: Zo werkt het

Vinted Portemonnee is een beveiligde portemonnee waarmee de koper:

  1. Betalingen van verkochte artikelen kan ontvangen
  2. Artikelen op Vinted kan kopen
  3. Geld kan overschrijven naar een bankrekening

Je hoeft geen geld in je Vinted Portemonnee te hebben om te kunnen shoppen – we bieden ook andere betaalmogelijkheden aan, en het is niet mogelijk geld naar je Vinted Portemonnee over te maken – het is er alleen om je verdiensten te bewaren.

Je verdiende geld ontvangen


Waarom we gebruikmaken van een Vinted Portemonnee

Onze betalingsprovider MangoPay stelt de beschikbaarheid van betalingen uit. Dit is een veelgebruikte methode op online marktplaatsen. 

Dit zorgt ervoor dat de koper het gekochte artikel ontvangt. Als er iets misgaat, zorgen wij in sommige gevallen voor een terugbetaling aan de koper. De koper en verkoper kunnen ook samen een andere oplossing vinden. Deze manier van werken helpt ons dus om Vinted veilig te houden voor zowel kopers als verkopers.

Over onze betalingsprovider

MangoPay is een vergunninghoudende instelling voor elektronisch geld die wordt gereguleerd door de Luxemburgse toezichthouder op de financiële sector Commission de Surveillance du Secteur Financier. Het verstrekt en beheert de Vinted Portemonnee voor ons als financiële dienst.

Verkoper worden en de Vinted Portemonee gebruiken? Hiervoor moet je je Vinted Portemonee activeren, akkoord gaan met de Algemene voorwaarden van MangoPay, en klant worden van MangoPay.

Op deze manier zijn we niet betrokken bij het hanteren of vasthouden van jouw geld. We laten het over aan de professionals, die het veilig doen.