Een creditcard toevoegen/wijzigen

Betalen met je creditcard op Vinted is volkomen betrouwbaar en veilig.

Om een creditcard toe te voegen volg je deze stappen:

1. Ga naar je profiel en selecteer Mijn instellingen
  2. Klik op Betalingen
  3. Kies Nieuwe creditcard toevoegen​
  4. Volg de instructies en vul je kaartgegevens in.

Je kunt meerdere creditcards toevoegen als je wil. Heb je een typefout gemaakt? Verwijder de kaartgegevens en voeg je kaart opnieuw toe.

Een creditcard verwijderen:

1. Ga naar je profiel en selecteer Mijn instellingen
  2. Kies Betalingen
  3. Klik op Verwijderen naast de creditcard in kwestie

Goed om te weten

• Wanneer je iets koopt, selecteert Vinted automatisch je laatst gebruikte kaart. Wil je een andere kaart gebruiken, selecteer deze dan in het betaalscherm voordat je op Beveiligde betaling klikt.
  • Als je geen creditcard hebt toegevoegd voordat je een aankoop doet, wordt je gevraagd om dat tijdens het afrekenen te doen.

Betalen met je creditcard op Vinted is volkomen betrouwbaar en veilig.

Om een creditcard toe te voegen volg je deze stappen:

1. Ga naar je profiel en selecteer Mijn instellingen
  2. Klik op Betalingen
  3. Kies Nieuwe creditcard toevoegen​
  4. Volg de instructies en vul je kaartgegevens in.

Je kunt meerdere creditcards toevoegen als je wil. Heb je een typefout gemaakt? Verwijder de kaartgegevens en voeg je kaart opnieuw toe.

Een creditcard verwijderen:

1. Ga naar je profiel en selecteer Mijn instellingen
  2. Kies Betalingen
  3. Klik op Verwijderen naast de creditcard in kwestie

Goed om te weten

• Wanneer je iets koopt, selecteert Vinted automatisch je laatst gebruikte kaart. Wil je een andere kaart gebruiken, selecteer deze dan in het betaalscherm voordat je op Beveiligde betaling klikt.
  • Als je geen creditcard hebt toegevoegd voordat je een aankoop doet, wordt je gevraagd om dat tijdens het afrekenen te doen.