Ik probeer me in te schrijven bij Vinted, maar mijn e-mailadres is al in gebruik

Als je probeert om je in te schrijven, maar je ontvangt de melding dat jouw e-mailadres al in gebruik is, probeer dan het volgende:

1. Controleer of het mogelijk je oude profiel is

Het kan een Vinted Profiel zijn dat je een tijdje geleden hebt aangemaakt en bent vergeten. Om erachter te komen of dit zo is, druk op 'Wachtwoord vergeten?' op het inlogscherm en voer je e-mailadres in. Binnen een paar minuten zou je een link moeten ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik op deze link, maak een nieuw wachtwoord aan en login bij je Vinted Profiel.

Heb je geen link ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen, volg dan de stap, zoals hieronder wordt beschreven.

2. Stuur ons een bericht voor hulp

Stuur ons een bericht via de knop Neem contact met ons op hieronder en laat ons weten dat je, hoewel je geen Vinted Profiel hebt aangemaakt, de melding krijgt dat je e-mailadres al in gebruik is. We gaan ernaar kijken en laten je zo snel mogelijk weten welke stappen je kunt ondernemen.