Bundel-beleid

Bij het shoppen kun je een bundel maken van verschillende artikelen uit de kledingkast van een standaardverkoper (geen Pro-verkoper).

Als je meerdere artikelen koopt, bespaar je op verzendkosten. Sommige verkopers geven ook korting als je meerdere artikelen tegelijk koopt – een goede manier om nog meer te besparen.

Een bundel kopen

Koop een bundel via de advertentie van een artikel, of via het profiel van een verkoper (hun kledingkast):

1. Klik op Shoppen bij Koop een bundel en voeg de artikelen toe die je wilt kopen:

  • Artikelen die je al hebt geliket, staan bovenaan.
  • Onderaan zie je de totaalprijs van alle artikelen die je hebt geselecteerd. De prijs verandert als je artikelen toevoegt of verwijderd.

2. Als je een bundel hebt samengesteld, klik je op Bundel aanvragen.

3. De verkoper ontvangt een berichtje dat je meerdere artikelen wilt kopen.

4. Afhankelijk van de verkoper zijn er twee opties:

  • De bundel kopen: Als de verkoper akkoord gaat met de bundel en het pakketformaat heeft gekozen, ontvang je een berichtje in je chat met de totaalprijs. Je kunt de bundel meteen kopen door op Kopen te klikken.
  • Bewerk de bundel: Als de koper niet akkoord gaat met de bundel, bijvoorbeeld omdat sommige artikelen zijn verkocht, kun je de bundel bewerken en opnieuw aanvragen.

5. Nadat je op de knop Kopen hebt gedrukt, worden de Kopersbescherming (5% van de prijs van de bundel + € 0,70) en de verzendkosten erbij opgeteld.

Nadat je de bundel hebt gekocht, worden de artikelen automatisch als verkocht gemarkeerd. Zo weet je zeker dat andere leden je artikelen niet meer kunnen kopen.

Een terugbetaling ontvangen voor een bundel
Belangrijk
Als je een artikel wilt terugsturen, moet je alle artikelen van de bundel terugsturen. Je kunt dus niet alleen de beschadigde artikelen terugsturen of de artikelen die niet overeenkomen met de beschrijving. Je ontvangt dan ook een terugbetaling voor alle artikelen uit de bundel. [

Meer informatie over terugbetalingen voor bundels vind je in het Vinted terugbetalingsbeleid.

De koper betaalt de verzendkosten voor de retourzending, tenzij anders overeengekomen.

Goed om te weten

Op dit moment kun je geen bundels maken van artikelen van Pro-verkopers. Je kunt een Pro-verkoper makkelijk herkennen aan hun profiel: Ze hebben een badge naast hun naam.

Heb je iets aan dit antwoord gehad? of