Een artikel opnieuw uploaden

Je kunt een artikel opnieuw uploaden als je bestelling is geannuleerd voordat je het artikel hebt verstuurd. In dat geval klik je op Opnieuw uploaden in de chat met de koper. Je advertentie, inclusief de foto’s en de beschrijving, wordt zo weer actief. Je kunt de advertentie ook altijd aanpassen.

Wilt je koper het artikel terugsturen? Als jullie samen tot overeenstemming komen, kun je het geretourneerde artikel daarna weer opnieuw uploaden.

Goed om te weten:

  • Als je een nieuwe aankoop wilt doorverkopen, raden we je aan om je eigen foto’s te gebruiken. Je mag de foto's van de vorige verkoper gebruiken, als je hiervoor toestemming hebt.
Heb je iets aan dit antwoord gehad? of