Vinted breidt uit naar Nederland en Luxemburg
15 februari 2019

Vanaf 4 maart kun je in twee extra landen winkelen, Nederland en Luxemburg.

Hierdoor kunnen nog meer kopers jouw kledingkast vinden, en krijg jij ook de kans om in de kledingkast van veel meer leden te winkelen.

Om deze verandering mogelijk te maken, hebben we de algemene voorwaarden en prijslijst van Vinted bijgewerkt.

Neem even de tijd om deze wijzigingen te bekijken. Je vindt de aangepaste algemene voorwaarden hier en onze bijgewerkte prijslijst hier.

Zoek je meer informatie over deze wijzigingen? Bekijk dan zeker onze ’Veelgestelde vragen’.

Een update van ons Cosmetica Beleid
18 december 2018

Om de veiligheid van iedereen op Vinted te vergroten, staan we de verkoop van bepaalde cosmetica, parfums en schoonheidsproducten, die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van onze leden, niet langer toe.

In navolging van deze aanpassing, is de verkoop van cosmetica, parfums en schoonheidsproducten die niet in hun originele, gesealde verpakking zitten, niet langer toegestaan op Vinted.

Daarom vragen we je geen parfums, make-up, crèmes, lotions en haarverzorgingsproducten te plaatsen als die reeds gebruikt zijn of als ze niet meer in hun originele, gesealde verpakking zitten.

Sponsjes, kwastjes en gebruikte applicators voor make-up in een geopende, originele verpakking kunnen niet worden verkocht - ook niet wanneer ze niet in contact zijn geweest met de huid.

Hou er rekening mee dat deze regel ook geldt voor cosmetica, parfums en schoonheidsproducten die slechts één keer zijn gebruikt.

Meer informatie over deze aanpassingen vind je in onze Catalogusregels en op onze Helpdesk.