Betalen via Vinted

Wat is de Vinted Portemonnee?

De Vinted Portemonnee is de plek waar de verdiensten van de verkoper opgeslagen worden, ongeacht de betaalmethode van de koper.

Zo werkt de Vinted Portemonnee:

1. Het bedrag van de verkoop wordt weergegeven als 'In behandeling', totdat de bestelling is voltooid.
  2. Nadat de bestelling is voltooid, verandert de status naar 'Beschikbaar'. Je kunt jouw saldo dan weer uitgeven aan iets op Vinted of het bedrag laten overmaken naar je bankrekening.

Wat betekent 'In behandeling'?

Hoe de koper ook heeft betaald, het bedrag voor het artikel en de verzendkosten van de bestelling staan als 'In behandeling' in je Vinted Portemonnee. Dit betekent dat het bedrag veilig voor je wordt bewaard, totdat de bestelling is voltooid en het bedrag vrijkomt.

Wat houdt het afronden van een bestelling in?

Een bestelling is succesvol afgerond als:

• de koper het artikel heeft ontvangen en op ‘Alles is oké’ heeft geklikt of;
  • als na twee dagen de pakketdienst heeft bevestigd dat het pakket is afgeleverd.

Je Vinted Portemonnee aanmaken

Om je Vinted Portemonnee aan te maken, volg je deze stappen:

1. Ga naar je Profiel.
  2. Klik op Mijn Vinted Portemonnee.
  3. Selecteer Activeer Vinted Portemonnee.
  4. Vul je volledige naam, geboortedatum en adres in.

Geld overmaken naar je bankrekening

Voor je eerste uitbetaling volg je deze stappen:

1. Ga naar je Profiel en klik op Mijn instellingen.
  2. Selecteer Betalingen.
  3. Klik op 'Bankrekening toevoegen' en vul je volledige naam, bankrekeningnummer en adres in.
  4. Klik op Uitbetalen. Het bedrag dat beschikbaar is in je Vinted Portemonnee wordt overgemaakt naar de bankrekening die je aan je Vinted Profiel hebt gekoppeld.

Omdat je rekeninggegevens in je Vinted Profiel worden opgeslagen, hoef je bij toekomstige uitbetalingen alleen maar op Uitbetalen te klikken.