PayPal op Vinted gebruiken

Om via PayPal voor een artikel te betalen, klik je op de knop 'Koop nu' en kies je voor PayPal als betaaldienst. Betaling via PayPal is alleen beschikbaar wanneer je een verzendmethode met track & trace gebruikt. Je kunt PayPal niet gebruiken als je verzendt zonder track & trace of als je de aangepaste verzendmethode gebruikt. Zodra je je aankoop hebt bevestigd, wordt je gevraagd in te loggen bij je PayPal-rekening en de overboeking te bevestigen. Je hoeft je PayPal-rekening niet te linken aan je Vinted account.

Voor verkopers is er geen reden om een PayPal-rekening te hebben en wel betaling via PayPal aan te bieden. Zodra een artikel is afgeleverd en de koper op 'Alles is OK' heeft gedrukt, wordt het geld vanuit PayPal naar de Vinted Portemonnee overgemaakt en kan daarna worden uitbetaald naar de bankrekening.

Het kopen via PayPal op Vinted kost niets extra’s, behalve de standaard kopersbescherming van 5% + € 0,70 per aankoop.

Als de koper via PayPal heeft betaald, ontvangt de verkoper de betaling in zijn Vinted Portemonnee.

Let op: PayPal werkt niet als de veiligheidssleutel op je PayPal-rekening actief is. Als dat het geval is, kun je dit uitschakelen als je PayPal voor aankopen op Vinted wilt gebruiken.

Heb je iets aan dit antwoord gehad? of