Ruilen, stap voor stap

We raden je aan om voor alle ruiltransacties Vinted Ruilzekering te gebruiken!

Dat doe je zo:

  • Zodra je hebt afgesproken wat je wilt ruilen, moeten jullie allebei bepalen wat jullie artikelen samen waard zijn (laten we bijvoorbeeld zeggen dat jullie er allebei mee instemmen dat jullie artikelen 10€ waard zijn).
  • Jullie moeten dan allebei de prijs van jullie artikelen wijzigen naar de overeengekomen artikelwaarde door op "Bewerken" te klikken rechtsboven in de advertentie.
  • Vervolgens moeten jullie allebei op "Koop nu" klikken voor de artikelen die jullie gaan ruilen.
  • Zodra jullie allebei je artikelen hebben "gekocht" op deze manier, moeten jullie de "Verzendinstructies" openen en je PostNL bonnetje van het postkantoor]goed bewaren tot het artikel wordt afgeleverd.

Jullie betalen alsnog de Vinteds kopersbescherming, die dan als verzekering (of 'ruilzekering'!) dient. Wanneer jullie de geruilde artikelen krijgen, ontvangen jullie allebei de betaling voor je artikel(en). Dit betekent dat jullie alleen de verzendkosten en de 5% + 0.70€ kopersbescherming voor de deal betalen!

 

Goed om te weten:

  • Door het Vinted-systeem te gebruiken voor het ruilen van artikelen, zorg je ervoor dat de ruil veilig en beschermd is en wordt ondersteund door het Vinted-team! Als je buiten het Vinted-systeem om ruilt en je je artikel niet ontvangt, kunnen we ons best doen om je te helpen, maar kunnen we je helaas geen restitutie aanbieden en kunnen we je pakketje ook niet onderscheppen bij de postbode om het terug te krijgen.
  • Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen of het niet overeenkomt met de catalogusbeschrijving, kunnen we je geen restitutie garanderen, tenzij je de "ruilverzekering" hebt gebruikt.
Heb je iets aan dit antwoord gehad? of
Neem contact met ons op