Waarom kan ik niet inloggen op Vinted?

Heb je problemen met het inloggen op je profiel?

• Probeer eens in te loggen met je e-mailadres in plaats van met je gebruikersnaam (gebruik het e-mailadres dat je hebt gebruikt toen je je bij Vinted registreerde) of met je Facebook-account (als je dat bij je registratie hebt gebruikt)
  • Zorg ervoor dat je probeert in te loggen op vinted.fr of via de Vinted France app.
  • Ben je je wachtwoord vergeten?
    1. Klik op 'Inloggen' en dan op 'Ben je je wachtwoord vergeten?'
    2. Voer je e-mailadres in en klik op 'Verzenden'
    3. Klik op de knop 'Wachtwoord wijzigen' in de e-mail die door het Vinted Team werd verzonden.

Nu kun je een nieuw wachtwoord aanmaken en opnieuw toegang krijgen tot je profiel.

Kun je nog steeds niet inloggen? Je profiel kan zijn opgeschort.