Klaar voor meer ruimte in je kledingkast?

Maak alleen een foto, upload het, verkoop het artikel en verdien geld snel.

Ontdek hoe het werkt

Forum

[Archief] Vinted Nieuws
Titel
Laatste bericht
Onderwerpen
Berichten

Vinted Mededelingen en Nieuws

Deze sectie van het forum is gearchiveerd en dient alleen ter informatie. :)

11
267
Introductie & Meetups: zeg hallo!
Titel
Laatste bericht
Onderwerpen
Berichten

Introductie & Meetups: zeg hallo!

Introduceer jezelf en zeg hallo! Wanneer je er vanaf het begin bij was of pas net nieuw bent, dit is de plek om andere Vinties te vinden in jouw buurt, of Vinties te vinden met dezelfde stijl om mee te kletsen.

249
678

Volg me: Twitter, Instagram, Tumblr etc.

Twitter, Youtube, Instagram, Tumblr...misschien zit je ook op Pinterest? Deel je profielen hier en vind andere Vinties overal!

11
22
Vragen en Antwoorden over Vinted
Titel
Laatste bericht
Onderwerpen
Berichten

Vragen en Antwoorden van Vinted-leden

Hier kun je je vragen stellen om een antwoord te krijgen van de mede-Vinties! Let op: ons support team beantwoordt geen vragen die in deze sectie worden geplaatst. Bij vragen kun je altijd ons Hulp Centrum checken: https://www.vinted.nl/help (f)

226
1300
Stijl & Fashion
Titel
Laatste bericht
Onderwerpen
Berichten

Fashion: Trends, Kletsen & Stijl

Bloemenkronen en leggings! Maxi’s en hippe hoeden? Discusseer over de laatste mode trends, deel jouw unieke stijl, en wat je vandaag draagt met je mede Vinties. Vergeet niet om jouw je #VintedTreasures te laten zien! ;)

38
984

Ik vond het op Vinted: Scores & Shout-outs!

Klaar voor de start .. laat je #VintedTreasures zien. Iets waar je van houd gevonden en aangeschafd op Vinted? Dit is de plek om deze items te laten zien en de verkopers en kopers wat liefde te geven!

2
7

OOTD (Outfit Of The Day)

Voel je je goed en ben je helemaal verliefd op je nieuwe look? Deel jouw stijl en wat je vandaag draagt met je mede Vinties! Want ‘sharing is caring’!

3
45

DIY & Decor

Maak je je eigen kleding en accessoires? Deel hier je coolste tips en tricks voor jou items of deel je tutorials! Of vind je het leuk om je huis of je kamer te decoreren? Praat hier over je coolste decoratie tips en trucks of deel je DIY decoratie tutorials!

6
24
Beauty, Huid, Nagels & Haar
Titel
Laatste bericht
Onderwerpen
Berichten

Beauty Talk: Huidverzorging

Lotions, oogcreme, huidverzorging, en meer! Een ruimte om te praten over huidverzorging en tips, speciaal voor jou!

6
20

Haar Verzorging

Haarverf, verzorging van dode puntjes, stylings tips, en meer! Een plek om te kletsen over haarverzorging om voor te zorgen dat je er geweldig uit ziet!

5
92

Make up & Nagels

Make up en nagels: tutorials, tips, nieuwe trends en meer! Maak je look helemaal af met de hulp van mede-Vinties die ook net als jou houden van mooie nagels en make up!

2
35
Voedsel, Lichaam & Gezondheid
Titel
Laatste bericht
Onderwerpen
Berichten

Dieet, Gezond Leven & Lichaam

Deel je wijsheid of stel vragen over gezonde dieettips, clean eating lifestyles en meer! Dit is de plek om over alle dingen te kletsen wat betreft dieet, lichaam en gezondheid. Een gezonde Vintie is een gelukkige Vintie!

12
100

Eten, Drinken en Recepten

Heb je een goed recept? Dit is de plek om het te delen! Van dieet recepten tot decadente toetjes, deel al je beste eettips met de andere Vinties!

2
15
Let’s Talk
Titel
Laatste bericht
Onderwerpen
Berichten

Zo is het Leven! Interesses & Hobbies

That’s life! Deel je interesses en hobbies en praat over wat jij het leukst vindt! Leven buiten Vinted? Wie had dat gedacht!

11
114

Relaties: Vrienden, Familie & Liefde

Van relatie problemen en familie discussies, tot levensvragen en relaties in het algemeen. Deel je gevoelens hier! Laat je helemaal gaan, wij zijn er voor jou. Heb je een schaamtevol verhaal, onderwerp, of een vraag die je anoniem wilt stellen? Dit is dan je plek! Jouw geheimen zijn veilig bij ons. Lief zijn is geweldig, dus andere Vinties beledigen of hun items belachelijk maken of prive gegevens plaatsen is niet toegestaan.

2
13

Studies, Colleges & Carrière Talk

Tentamens die je stress geven, studiekeuze of heb je tips nodig om dat sollicitatiegesprek succesvol te laten zijn? Dit is de plek om te kletsen over hoe het met jou gaat - op school of op werk!

3
12

Tja, dat is iets om je voor te schamen! (anoniem)

Heb je een schaamtevol verhaal, onderwerp, of een vraag die je anoniem wilt stellen? Dit is dan je plek! Jouw geheimen zijn veilig bij ons. Lief zijn is geweldig, dus andere Vinties beledigen of hun items belachelijk maken of prive gegevens plaatsen is niet toegestaan.

5
14
Chillen
Titel
Laatste bericht
Onderwerpen
Berichten

TV, Film & Boeken discussies

Praat over je favoriete boeken, TV shows, films en YouTube channels!

1
22

Muziek, Bands, Concerten & Meer

Nu trending: jouw favoriete muzikanten, bands, en alle andere dingen gerelateerd aan muziek!

1
17

Trending, Gebeurtenissen & Grappen

Verhalen, gebeurtenissen, leuke dingen en alles in de wereld! Praat over trending wereld gebeurtenissen en hoor wat andere Vinties erover denken! Selfies, gekkigheid, grappige plaatjes, memes en grappen. Ook jouw plek om te lachen met andere Vinties.

1
4
Advertenties
Titel
Laatste bericht
Onderwerpen
Berichten

Ik zoek naar…

Op zoek naar specifieke items om te kopen of te ruilen? Post hier waar je naar je zoekt op Vinted! Reageer op verzoeken als jij hebt waar iemand naar zoekt!

91
317

Verkoop, Ruil & Geef weg

Heb jij een item dat te koop staat op Vinted? Gebruik deze ruimte om jou items in het zonnetje te zetten! Deel ‘givaways’, korting of coole items die je net online hebt gezet!

439
545